Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN

Uborkás gazpacho: hűs kényeztetés

Receptek

Ez a könnyen elkészíthető uborkás gazpacho frissítő nyári alternatívája lehet a megszokott leveseknek.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. 5 darabos késkészlet

  2. Vágódeszka

Hozzávalók:

  1. 2 nagy uborka meghámozva, kimagozva és durvára vágva

  2. 500 g görög joghurt

  3. 1 evőkanál citromlé

  4. 3 szál friss kapor vagy menta

  5. 1 tasak Nutrilite™ Rostpor

  6. Ízlés szerint: 1 cikk fokhagyma meghámozva

Elkészítés:

  1. Tedd az uborkát, a joghurtot, a kaprot vagy mentát és a citromlevet a turmixgépbe. Ha fokhagymát is teszel hozzá, előtte reszeld le.

  2. Tedd bele az egy tasak Nutrilite™ Rostport.

  3. Turmixold sima, pépes állagúra.

  4. Sózd, borsozd.

  5. Fogyasztás előtt legalább egy órán keresztül hagyd állni a hűtőszekrényben.

Tipp:

Ha gazdagabb ízekre vágysz, önts hozzá egy kis olívaolajat.

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem