Uborkás gazpacho: hűs kényeztetés
Receptek
Ez a könnyen elkészíthető uborkás gazpacho frissítő nyári alternatívája lehet a megszokott leveseknek.
Ez a könnyen elkészíthető uborkás gazpacho frissítő nyári alternatívája lehet a megszokott leveseknek.
Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:
5 darabos késkészlet
Vágódeszka
Hozzávalók:
2 nagy uborka meghámozva, kimagozva és durvára vágva
500 g görög joghurt
1 evőkanál citromlé
3 szál friss kapor vagy menta
1 tasak Nutrilite™ Rostpor
Ízlés szerint: 1 cikk fokhagyma meghámozva
Elkészítés:
Tedd az uborkát, a joghurtot, a kaprot vagy mentát és a citromlevet a turmixgépbe. Ha fokhagymát is teszel hozzá, előtte reszeld le.
Tedd bele az egy tasak Nutrilite™ Rostport.
Turmixold sima, pépes állagúra.
Sózd, borsozd.
Fogyasztás előtt legalább egy órán keresztül hagyd állni a hűtőszekrényben.
Tipp:
Ha gazdagabb ízekre vágysz, önts hozzá egy kis olívaolajat.
Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban.
Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.
Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.