Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN

Sárgarépás lencsekrém

Receptek

Ez a zamatos krém kitűnően alkalmas előételként felszolgált zöldségek mártogatós szószaként, de pirítósra is kenhető. A magas fehérjetartalmú és vitaminokkal teli krém tökéletes lehet egy kis egészséges nassolásra, de egy buliban is megállja a helyét.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. Rozsdamentes edénycsalád

  2. 5 darabos késkészlet

  3. Vágódeszka

Hozzávalók:

  1. 150 g vörös lencse

  2. 150 g sárgarépa apróra vágva

  3. 2 evőkanál miso paszta

  4. 3 evőkanál olívaolaj

  5. 2 mérőkanál Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék (1 mérőkanál = 10 g)

  6. Ízlés szerint: 2 szál koriander durvára vágva

Elkészítés:

  1. Tedd a sárgarépát és a lencsét egy fazékba, és öntsd fel vízzel. Főzd puhára, engedd le róla a vizet.

  2. A koriander kivételével tedd a hozzávalókat egy turmixgépbe, és turmixold sűrű állagú pasztává.

  3. Tedd bele a koriandert és a Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket.

  4. Sózd és borsozd ízlés szerint.

Tipp:

A főzés előtt válogasd át kézzel a (száraz) lencsét. A zacskós lencsében gyakran előfordulnak kis kavicsok, melyek turmixolás közben károsíthatják a turmixgépet.

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem