Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN

Napon szárított paradicsomos pesto

Receptek

Ez az umami ízben gazdag pesto krém tökéletes kiegészítője lehet egy finom nyári tésztaételnek.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. Rozsdamentes edénycsalád

  2. 5 darabos késkészlet

  3. Vágódeszka

Hozzávalók:

  1. 120 g napon szárított paradicsom

  2. 80 g fenyőmag vagy dió

  3. 80 g reszelt parmezán sajt

  4. 70 ml olívaolaj

  5. 2 mérőkanál Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék (1 mérőkanál = 10 g)

  6. Ízlés szerint: 1 gerezd fokhagyma és egy kis citromlé

Elkészítés:

  1. Vágd nagyobb darabokra a napon szárított paradicsomot, és vágd apróra a fenyőmagvat/diót.

  2. Tedd a hozzávalókat egy turmixgépbe, és turmixold sűrű állagú pasztává.

  3. Azonnal tálalható, de üvegben hosszabb ideig is eltartható.

Tipp:

Ez a pesto hűtőszekrényben akár egy hétig eltartható. Kanalazd egy üvegbe, és önts rá olívaolajat.

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem