Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Stockfood

Padlizsánsaláta

Receptek

Ha könnyű ebédre vágysz, vagy ízletes köretet szeretnél a vacsorához, ez a saláta tökéletes választás. A klasszikus mediterrán ízvilágú, gyorsan és könnyen elkészíthető salátát mindenki imádni fogja.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. 5 darabos késkészlet

  2. 28 cm-es iCook™ Tapadásmentes serpenyő fedővel

  3. 2 literes keverőtál

Hozzávalók:

  1. 750 g padlizsán

  2. 4 evőkanál olívaolaj, kettéöntve

  3. 1/2 kiskanál füstölt paprikapor

  4. 1/2 kiskanál köménypor

  5. só és bors, ízlés szerint

  6. 250 g koktélparadicsom

  7. 2 evőkanál fehérborecet

  8. 1 evőkanál pörkölt szezámmag

  9. 3 evőkanál aprított friss petrezselyem, diszítéshez

Elkészítés:

  1. Vágd fel a padlizsánt 2 cm-es kockákra.

  2. Melegíts 2 evőkanál olívaolajat a serpenyőben, és tedd bele a padlizsánt. Fűszerezd füstölt paprikával, köménnyel, sóval és borssal. Süsd készre 6-7 percig, óvatosan forgatva. Tedd a keverőtálba.

  3. Vágd ketté a koktérparadicsomokat, és tedd a tálba.

  4. Önts a salátára fehérbor ecetet és a maradék olívaolajat, majd sózd és borsozd. Tedd hozzá a szezámmagot, és forgasd össze a tál tartalmát. Friss petrezselyemmel díszítsd.

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban.

Kapcsolódó tartalmak

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem