Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© iStockphoto

Kaliforniai quinoa tál

Receptek

Finom és tápláló, színpompás zöldségtál, mely nagyon könnyen elkészíthető. Próbáld ki! Ha gyorsan szeretnél valami egészségeset összedobni, nem fogsz csalódni!

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. Fa vágódeszka

  2. 5 darabos késkészlet

  3. 2 literes keverőtál

Hozzávalók:

  1. 1 piros csemege paprika szeletekre vágva

  2. 3 evőkanál olívaolaj, (két részletben felhasználva)

  3. 1/4 evőkanál fokhagymapor

  4. 250 g főtt quinoa

  5. 150 g konzerv kukorica leszűrve

  6. 40 g vöröshagyma apróra vágva

  7. 1 közepes avokádó szeletekre vágva

  8. 6–8 cseresznyeparadicsom félbevágva

  9. 5 g koriander (vagy kedvenc fűszereid keveréke) apróra vágva

  10. 1/3 evőkanál zöld citrom leve

  11. Só és bors, ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 220 °C-ra. Önts 1 evőkanál olívaolajat a piros csemegepaprikára, szórd meg fokhagymaporral, majd sózd és borsozd ízlés szerint. Süsd a paprikát 15 percig, vagy amíg puha nem lesz és kissé meg nem feketedik. Tedd félre a sült paprikát hűlni.

  2. Tedd a főtt quinoát, a csemege kukoricát és az apróra vágott vöröshagymát a keverőtálba.

  3. Amikor a piros csemege paprika kissé kihűlt, tedd bele a tálba az avokádóval és a cseresznyeparadicsommal együtt.

  4. Öntsd rá a maradék olívaolajat és a zöld citrom levét, majd sózd és borsozd. A tál tartalma alapos elkeverés után már fogyasztható is!

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem