Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Shutterstock

Gombás omlett mozzarellával és zsázsával

Receptek

Ez az omlett tökéletes választás reggelire vagy tízóraira. Tele van könnyen beszerezhető, finom összetevőkkel, ha pedig szívesen dúsítanád egy kis rosttal az étrendedet, sütés előtt tegyél NUTRILITE™ Rostport az omlettkeverékbe.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. Fa vágódeszka

  2. 5 darabos késkészlet

  3. 1 literes keverőtál

  4. 24 cm-es iCook™ Tapadásmentes serpenyő fedővel

Hozzávalók:

  1. 200 g gomba, szeletelve

  2. 2 teáskanál friss kakukkfű

  3. 6 közepes méretű tojás, felverve

  4. Ízlés szerint: 100 g reszelt parmezán sajt

  5. Ízlés szerint: NUTRILITE™ Rostpor

  6. 150 g mini mozzarella golyó, félbe vágva

  7. 30 g friss, levágott végű zsázsa

  8. 1 teáskanál olívaolaj

  9. 2 evőkanál vaj

  10. só és bors, ízlés szerint

  11. őrölt pirospaprika

Elkészítés módja:

  1. Melegíts 1 teáskanál olívaolajat a serpenyőben közepes hőfokon. Ha iCook™ Tapadásmentes serpenyőt használsz, olaj nem szükséges. Tedd a forró serpenyőbe a gombát, és süsd mindkét oldalán aranybarnára. Sózd, borsozd, majd szórd meg kakukkfűvel. Vedd ki a gombát a serpenyőből, és tedd félre.

  2. Keverd el a NUTRILITE™ Rostport sóval, a felvert tojásokkal és (ízlés szerint) reszelt sajttal a tálban.

  3. Olvassz meg 2 evőkanál vajat a serpenyőben közepes hőfokon, és tedd bele a tojáskeverék felét. Ha iCook™ Tapadásmentes serpenyőt használsz, vaj nem szükséges. Óvatosan keverd át a serpenyő teljes felületét a keverékkel. Miután az omlett felszíne megsült, tedd a gomba felét és öt darab félbevágott mozzarellát az omlett egyik oldalára, majd fordítsd át. Ezután ferdén tartva a serpenyőt óvatos rándítással csúsztasd át az omlettet a serpenyő szélén keresztül egy tányérra.

  4. Végezd el ugyanezt a másik omlettel.

  5. Az ételt friss zsázsával és néhány gombával díszítsd. Ízlés szerint sózd meg, és szórj rá őrölt pirospaprikát.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem