Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Amway

Granolaszeletek

Receptek

Az olajos magvakban gazdag, tápláló granolaszelet energiában gazdag, tökéletes nassolnivaló egy nyári kiránduláshoz vagy piknikezéshez.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. 25 cm-es tapadásmentes serpenyő

  2. Keverőtálkészlet

  3. 2 literes serpenyő

Hozzávalók:

  1. 160 g apróra vágott pekándió

  2. 130 g zabpehely

  3. 80 g vaj

  4. 175 g méz

  5. 1 teáskanál fahéj

  6. 50 g kukoricapehely

  7. 30 g puffasztott rizs

  8. 100 g mazsola vagy malagaszőlő

Elkészítés módja:

  1. Pirítsd illatosra a pekándiót a tapadásmentes serpenyőben, majd tedd a nagy keverőtálba. Ugyanabban a serpenyőben pirítsd a zabpelyhet is 1-2 percig. Tedd a pirított zabpelyhet a pekándió mellé a keverőtálba.

  2. A 2 literes serpenyőben melegítsd lassan a vajat, a mézet és a fahéjat a vaj olvadásáig. Keverd el a vajat, a mézet és a fahéjat, majd tedd a keveréket a pekándió és a zabpehely mellé a keverőtálba. Tedd hozzá a kukoricapelyhet, a puffasztott rizst és a mazsolát vagy malagaszőlőt. Keverd össze a hozzávalókat egy fakanállal.

  3. Tedd a keveréket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és óvatos nyomkodással formáz belőle téglatestet.

  4. Hagyd lehűlni a keveréket szobahőmérsékletre, majd a megszilárdult téglatestet vágd szeletekre.

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem