Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Amway

Avokádós tojássaláta

Receptek

Ez a finom, könnyű, kenhető saláta tökéletes előétel lehet egy piknik során a meleg nyári napokon, vagy nagyszerű kísérője az esti italoknak.


Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. 5 darabos késkészlet

  2. Keverőtálkészlet

  3. 1 literes serpenyő


Hozzávalók:

  1. 2 tojás

  2. 100 g uborka meghámozva és nagyobb darabokra vágva

  3. 30 g zöldhagyma vékony szeletekre vágva

  4. 2 avokádó meghámozva és kimagozva

  5. 3 teáskanál vörösbor ecet, több adagban

  6. ½ teáskanál só

  7. ½ teáskanál feketebors

  8. 1 teáskanál chiliszósz

  9. 30 g borsmustár

  10. ½ teáskanál olívaolaj

  11. 8 teljes kiőrlésű gabonából készült keksz


Elkészítés módja:

  1. Főzd a tojásokat 10 percig a serpenyőben.

  2. Tedd az uborkadarabokat és a zöldhagyma-szálakat a közepes keverőtálba.

  3. Törd péppé az avokádókat a kis keverőtálban. Adj hozzá 2 teáskanál vörösbor ecetet, sót, feketeborsot és chiliszószt, majd keverd el alaposan. Tedd az avokádókeveréket a közepes keverőtálban lévő uborkadarabokhoz és a zöldhagyma-szálakhoz, és keverd jól össze.

  4. Öblítsd le a tojásokat hideg vízzel. A meghámozott tojásokat vágd kisebb darabokra, majd tedd bele az avokádókeverékbe. Ízlés szerint fűszerezd a salátát.

  5. Tedd a borsmustárt egy tálalótálra. Öntsd rá a maradék 1 teáskanál vörösbor ecetet és 1 teáskanál olívaolajat, majd rázd össze az elkeveredéshez. Tedd a tojás-avokádó keveréket a borsmustárra, és kekszekre kenve tálald.

Töltse le ezt a receptet PDF ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem