Gazpacho
Receptek
A gazpacho egy ízletes, frissítő, hideg spanyol leves, mely Andalúziából származik. A friss nyers zöldségekből készült finomság különösen jólesik a forró nyári hónapokban.
A gazpacho egy ízletes, frissítő, hideg spanyol leves, mely Andalúziából származik. A friss nyers zöldségekből készült finomság különösen jólesik a forró nyári hónapokban.
Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:
5 darabos késkészlet
2 literes rozsdamentes acél keverőtál
25 cm-es tapadásmentes serpenyő
Hozzávalók:
1 kg körte- vagy koktélparadicsom, negyedelve
1 zöldpaprika, nagyobb darabokra vágva
1 kis cikk fokhagyma, összezúzva
200 ml olívaolaj
50 ml fehérbor ecet
Só és bors
Ízlés szerint: 10 g NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék
Ízlés szerint: szeletelt ciabatta
Ízlés szerint: kockára vágott uborka, zöld és sárga paprika
Elkészítés módja:
Tedd a paradicsomot, a zöldpaprikát és a fokhagymát a turmixgépbe, és turmixold 5 percig vagy a teljesen pépes állag eléréséig.
Szűrd le a gazpachót a keverőtálba egy szitával, hogy a darabos részek ne kerüljenek bele.
Töltsd vissza a gazpachót a turmixgépbe, add hozzá az olajat, az ecetet, a sót és a NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket. Turmixold össze újra.
Ízlés szerint ízesítsd, illetve ha hígabb levest szeretnél, adj hozzá egy kis vizet. Az étel ezután tálalható. Jó étvágyat!
Választható köretek
Pirítsd meg a ciabattaszeleteket a tapadásmentes serpenyőben, és tálald a gazpacho mellé. Ha egy kis plusz színre és frissességre vágysz, díszítsd a gazpachót kockára vágott uborkával, illetve piros és sárga paprikadarabokkal.
Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.
Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.