Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Gazpacho

Receptek

A gazpacho egy ízletes, frissítő, hideg spanyol leves, mely Andalúziából származik. A friss nyers zöldségekből készült finomság különösen jólesik a forró nyári hónapokban.

Az étel elkészítéséhez szükséges iCook™ termékek:

  1. 5 darabos késkészlet

  2. 2 literes rozsdamentes acél keverőtál

  3. 25 cm-es tapadásmentes serpenyő


Hozzávalók:

  1. 1 kg körte- vagy koktélparadicsom, negyedelve

  2. 1 zöldpaprika, nagyobb darabokra vágva

  3. 1 kis cikk fokhagyma, összezúzva

  4. 200 ml olívaolaj

  5. 50 ml fehérbor ecet

  6. Só és bors

  7. Ízlés szerint: 10 g NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék

  8. Ízlés szerint: szeletelt ciabatta

  9. Ízlés szerint: kockára vágott uborka, zöld és sárga paprika


Elkészítés módja:

  1. Tedd a paradicsomot, a zöldpaprikát és a fokhagymát a turmixgépbe, és turmixold 5 percig vagy a teljesen pépes állag eléréséig.

  2. Szűrd le a gazpachót a keverőtálba egy szitával, hogy a darabos részek ne kerüljenek bele.

  3. Töltsd vissza a gazpachót a turmixgépbe, add hozzá az olajat, az ecetet, a sót és a NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket. Turmixold össze újra.

  4. Ízlés szerint ízesítsd, illetve ha hígabb levest szeretnél, adj hozzá egy kis vizet. Az étel ezután tálalható. Jó étvágyat!


Választható köretek

Pirítsd meg a ciabattaszeleteket a tapadásmentes serpenyőben, és tálald a gazpacho mellé. Ha egy kis plusz színre és frissességre vágysz, díszítsd a gazpachót kockára vágott uborkával, illetve piros és sárga paprikadarabokkal.

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem