Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Amway

Beef steak & zöldséges salsa

Receptek

Előkészítési idő: 15-20 min / Adagok: 4 / Tápérték: 506 kcal / adag

Szükséges iCook termékek:

  1. 30 cm-es tapadásmentes serpenyő edzett üveg fedéllel

  2. 1 vagy 2 liter iCookTM edény, fedéllel

  3. Keverőtál

Hozzávalók:

  1. 4 darab marhahúsborda ( kb. 230 g/ db)

  2. 3 paprika (zöld, sárga és piros)

  3. 4 közepes paradicsom

  4. 4 szál koriander

  5. 1 evőkanál extra szűz olívaolaj

  6. 1 evőkanál vörösborecet

  7. ½ fej jégsaláta

  8. só, bors

Tépérték adagonként:

  1. Fehérje: 41.8 g

  2. Zsír: 32.3 g

  3. Szénhidrát: 12.1 g

  4. Kalória: 506.4 kcal

  5. Koleszterin: 238 mg

  6. Glikémiás index: 25 (alacsony)

Elkészítés:

  1. Az olivaolajból, sóból és borsból készíts pácot a húsnak és hagyd állni benne 10 percig.

  2. Vágd nagyobb darabokra a paprikát és párold puhára. Ezután tedd hideg vizes fürdőbe, töröld szárazra, majd távolítsd el a héját.

  3. A paradicsomokat szúrd át egy hústűvel és mártsd egyenként forrásban lévő vízbe. Eztután hámozd meg őket és szeleteld fel. Keverd össze a paprikával és adj hozzá egy kis olivaolajat, sót és borsot.

  4. Melegítsd elő a serpenyőt. Közben törölgesd le egy kicsit a pácot a húsról és süsd aranybarnára mindkét oldalát. Ezután fedd le és párold tövábbi 5 percig.

  5. Tálald jégsalátával és a zöldséges salsával.

Kapcsolódó tartalmak

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem