Előkészítési idő: 15-20 min / Adagok: 4 / Tápérték: 506 kcal / adag
Szükséges iCook termékek:
30 cm-es tapadásmentes serpenyő edzett üveg fedéllel
1 vagy 2 liter iCookTM edény, fedéllel
Keverőtál
Hozzávalók:
4 darab marhahúsborda ( kb. 230 g/ db)
3 paprika (zöld, sárga és piros)
4 közepes paradicsom
4 szál koriander
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 evőkanál vörösborecet
½ fej jégsaláta
só, bors
Tépérték adagonként:
Fehérje: 41.8 g
Zsír: 32.3 g
Szénhidrát: 12.1 g
Kalória: 506.4 kcal
Koleszterin: 238 mg
Glikémiás index: 25 (alacsony)
Elkészítés:
Az olivaolajból, sóból és borsból készíts pácot a húsnak és hagyd állni benne 10 percig.
Vágd nagyobb darabokra a paprikát és párold puhára. Ezután tedd hideg vizes fürdőbe, töröld szárazra, majd távolítsd el a héját.
A paradicsomokat szúrd át egy hústűvel és mártsd egyenként forrásban lévő vízbe. Eztután hámozd meg őket és szeleteld fel. Keverd össze a paprikával és adj hozzá egy kis olivaolajat, sót és borsot.
Melegítsd elő a serpenyőt. Közben törölgesd le egy kicsit a pácot a húsról és süsd aranybarnára mindkét oldalát. Ezután fedd le és párold tövábbi 5 percig.
Tálald jégsalátával és a zöldséges salsával.