Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Amway

Póréhagyma balzsamecetes mártással

Receptek

Teljes elkészítési idő: 60 perc / Mennyiség: 4 adag / Energiatartalom: 96 kcal / adag

Edények:

  1. Nagy serpenyő, fedővel

  2. Keverőtál fedővel

Hozzávalók:

  1. 6 póréhagyma

  2. 250 ml natúr joghurt

  3. 4 szál koriander

  4. 4 szál tárkony

  5. 1 evőkanál balzsamecet

  6. 1 teáskanál méz (balzsamecettel összekeverve)

  7. 1 teáskanál mustármag

  8. só és bors

1 adag tápértéke:

  1. Fehérje – 6,1 g

  2. Zsír – 2,1 g

  3. Szénhidrát – 13,2 g

  4. Energia – 96,4 kcal

  5. Koleszterin – 5,6 mg

  6. Glikémiás index – 25 (alacsony)

Elkészítés:

  1. Vágd fel a póréhagymákat 10 cm-es darabokra, majd öblítsd le őket, és kösd át főzőcérnával, hogy ne essenek szét a főzés során. A kötözéshez főzőcérna helyett párolt póréhagyma-szálak is használhatók.

  2. Forralj fel sós vizet a nagy serpenyőben. Tedd az előkészített póréhagyma-darabokat a sós forró vízbe. A víz újraforrásától számított 15-20 percig főzd a póréhagymát a VITALOK főzési módszerrel. Ennek során a serpenyő és a fedő között az elpárolgó nedvesség szigetelőréteget képez, így az étel megőrzi természetes ízeit és tápanyagait.

  3. Főzés után hűtsd le a póréhagymákat, itasd fel róluk a nedvességet egy papírtörlővel, és rendezd őket egy tálra.

  4. A vinaigrette mártás elkészítéséhez keverd simára az apróra vágott fűszereket, a mustármagot, a sót és borsot a natúr joghurttal. Hűtsd le a mártást.

  5. Öntsd a vinaigrette mártást a tálon elrendezett póréhagymákra, majd permetezd meg őket a balzsamecet és méz keverékével. Érdemes az ételt egy kis időre hűtőszekrénybe tenni, hogy a mártás átjárja a póréhagymákat.

Kapcsolódó tartalmak

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem