Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Getty Images

„Hering bundában” orosz saláta

Receptek

Hozzávalók:

  1. 2 cékla

  2. 3 burgonya

  3. 3 sárgarépa

  4. 23 dkg heringfilé

  5. 2 édes-savanyú alma

  6. 1 vöröshagyma meghámozva és apróra vágva

  7. 2 tojás

  8. 20 dkg majonéz

  9. néhány szál petrezselyem

Elkészítés:

  1. Csepegtesd le a heringfiléket.

  2. Süsd a céklát 30-40 percig a 3 literes serpenyőben, a burgonyát és a sárgarépát pedig 20-25 percig a 2 literes serpenyőben. Hagyd kihűlni a zöldségeket.

  3. Főzd keményre a tojásokat az 1 literes serpenyőben. Tedd félre a tojásokat hűlni.

  4. Hámozd meg a burgonyákat és a céklákat. Használj konyhai kesztyűt, hogy megóvd a kezed az elszíneződéstől.

  5. Vágd fel (kb. fél cm-es kockákra) a heringfilét, a burgonyát, a sárgarépát és az almát az iCook™ Késkészlettel.

  6. Hámozd meg a tojásokat, és reszeld le őket az iCook™ Nagy reszelővel. Tedd be egy rozsdamentes acél keverőtálba, tedd rá a fedőt, és tedd a hűtőszekrénybe.

  7. Reszeld le a céklát.

  8. Tegyél egy réteg burgonyát egy tálalóedénybe, majd tegyél rá majonézt. Ezután helyezz rá egy hering- és hagymaréteget, sózd meg, és tegyél rá majonézt. Tedd rá a sárgarépából és céklából álló réteget, sózd meg, és tegyél rá majonézt. Tedd az almákat az utolsó rétegre.

  9. Rendezd el a széleit, majd kend meg a tetejét és az oldalát majonézzel. Fedd le frissentartó fóliával, és tedd a hűtőszekrénybe néhány órára vagy egy éjszakára.

  10. Tálalás előtt szórd meg a reszelt tojással és petrezselyemszárral.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem