Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN

Padlizsántekercs zöldfűszerrel és sajtkrémmel

Receptek

Most, hogy ismered az iCook Wok előnyeit, próbáld ki új, íncsiklandozó előétel-receptünket, és lepd meg vele barátaid!

4 személyre

Hozzávalók:

  1. 2 közepes méretű padlizsán

  2. AMWAY™ da Carapelli Extra szűz olívaolaj

  3. 100 g gouda, reszelve

  4. 150 g túró

  5. 4 g fokhagyma, apróra vágva

  6. 40 g dió, apróra vágva

  7. 40 g koriander, bazsalikom vagy petrezselyem, apróra vágva

  8. 3 g paprika, só és bors ízlés szerint

Elkészítése:

  1. Mosd meg a padlizsánokat és vágd fel őket hosszanti irányban vékony szeletekre az iCook Tálalókéssel! Sózd be a szeleteket és hagyd őket állni 5 percig, hogy kiengedjék a levüket! Öblítsd le és töröld szárazra a szeleteket!

  2. Önts olajat az iCook Wokba és forrósítsd fel! Süsd addig a padlizsánszeleteket, amíg barna kérgük nem lesz! Vedd ki a padlizsánt a wokból, és tedd papírtörlőre a felesleges olaj lecsepegtetéséhez!

  3. Töltelék: keverd össze a goudát és a túrót egy iCook keverőtálban, majd add hozzá a fokhagymát, a zöldfűszereket és a diót, majd a paprikát. Sózd, borsozd ízlés szerint!

  4. Kanállal tedd a tölteléket a padlizsánszeletekre és tekerd fel ezeket! Szórd meg zöldfűszerekkel!

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem