Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Getty Images

Csokoládés tiramisu

Receptek

A tiramisu készülhet kakaóval is, mert elegáns párt alkot a kávéval és a híres klasszikus e változatát igazán különlegessé teszi.

Hozzávalók:

  1. 24 babapiskóta

  2. 200 ml AmwayTM Eszpresszó kávé

  3. 100 g étcsokoládé (70–80% kakaótartalom), apróra vágva

  4. 300 g mascarpone sajt

  5. 250 ml tejszínhab

  6. 75 g porcukor

  7. 1 teáskanál vanília

  8. Durvára vágott kávészemek (opcionális, díszítéshez)

Elkészítés:

  1. Tedd egy szögletes sütőedény aljára a babapiskóta felét. Itasd át eszpresszóval.

  2. Olvassz meg az étcsokoládét egy kisméretű iCook nyeles lábasban közepes hőmérsékleten. Hagyd kihűlni.

  3. Öntsd a mascarponét, a porcukrot és a vaníliát egy tálba. Keverd keverőgéppel, amíg lágy csúcsok nem alakulnak ki. Add hozzá az olvasztott csokoládét, és keverd össze újra, amíg teljesen el nem keverednek.

  4. Öntsd a tálban elhelyezett babapiskótára a keverék felét. Helyezd rá a maradék babapiskótát és locsold meg eszpresszóval.

  5. Öntsd rá a maradék mascarpone keveréket.

  6. Díszítheted az összetört kávészemekkel. Tedd a hűtőbe legalább hat órára tálalás előtt.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem