Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Getty Images

Pasta al Forno ricottával és házi paradicsomszósszal

Receptek

Ez az étel a lasagnára hasonlít, ami egy nagyon tipikus olasz étel, és könnyű elkészíteni. Jól eltartható a hűtőben, és másnap is fogyasztható, ha marad belőle a vacsora után.

Hozzávalók:

  1. 750 g AmwayTM olasz tészta – Fusilli

  2. Egy fehérhagyma, apróra vágva

  3. Egy szárított chili, apróra vágva

  4. Két gerezd fokhagyma, apróra vágva

  5. Két konzervnyi felkockázott paradicsom (2 x 400 g)

  6. Egy marék friss bazsalikomlevél, apróra vágva

  7. 200 g ricotta

  8. Több marék feldarabolt parmezán

  9. 100 g feldarabolt mozzarella sajt

  10. Extra szűz olívaolaj AMWAYTM da Carapelli

  11. Só, Fekete bors

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra, és forralj sós vizet az iCook leveses fazékban. Ha a víz felforrt, tedd bele a tésztát, és főzd a javasolt főzési időnél 3–4 perccel rövidebb ideig.

  2. Szűrd le és tedd félre. Közben önts olívaolajat egy iCook serpenyőbe, és pirítsd meg a hagymát, a fokhagymát és a chilit alacsony vagy közepes hőmérsékleten 5–10 percig, vagy amíg a hagyma meg nem puhul.

  3. Add hozzá a paradicsomot, és hagyd főni 5–10 percig. Vedd le a szószt a tűzről, és add hozzá a ricottát és a parmezánt. Ízesítsd sóval és borssal.

  4. Kenj ki egy nagy szögletes tűzálló tálat olívaolajjal. Önts egy réteg szószt a tál aljára, majd tegyél rá tésztát.

  5. Rétegezd a szószt és a tésztát, amíg el nem fogynak.

  6. Szórj a tetejére a feldarabolt mozzarellát. Süsd 15 percig, vagy amíg a sajt aranybarnára nem sül.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem