Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Barack tésztában

Receptek

Ezek a könnyű fahéjas tésztába csomagolt barackok zamatos édességet csepegtetnek.

Hozzávalók:

  1. 325 g sima liszt

  2. 80 g porcukor

  3. 175 g vaj, hidegen és kockára vágva

  4. 2 tojássárgája

  5. 1-2 evőkanál jeges víz

  6. 6 barack

  7. 2 fahéjrúd, szárszerű darabokra törve

  8. 1/2 kiskanál őrölt fahéj

  9. felvert tojás a kenéshez

Elkészítés:

  1. Keverd össze a lisztet, a cukrot és a vajat egy konyhai robotgépben. Add hozzá a tojásokat és a vizet a tészta elkészítéséhez. Hűtsd 1 órán át.

  2. Vágj ki hat kört a tésztából, burkold be velük a barackokat és zárd le a tetejénél.

  3. Vágj ki leveleket a maradék tésztából és tűzd a barackokra. Szúrd bele a fahéjdarabokat.

  4. Helyezd egy tepsibe. Kend meg felvert tojással, szórd meg cukorral és fahájjal és süsd 160 °C-on 35 percig.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem