Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Bogyós gyümölcs pite

Receptek

Az édes, vajas tészta és a töltelék ízletes egyensúlya tette ezt a pitét állandó kedvencé.

Hozzávalók:

  1. 225 g sima liszt

  2. 110 g vaj, felkockázva

  3. 80 g porcukor

  4. 1 tojás

  5. 1-2 evőkanál hideg víz

  6. felvert tojás a kenéshez

  7. 300 g magozott meggy

  8. 225 g málna

  9. 225 g áfonya

  10. 150 g eper, felvágva

  11. 175 g porcukor

  12. 40 g kukoricaliszt

  13. 2 evőkanál citromlé

Elkészítése:

  1. Keverd össze a lisztet, a vajat és a cukrot egy konyhai robotgéppel. Add hozzá a tojást és a vizet a tészta elkészítéséhez. Tedd hűtőbe 30 percre. Ha esetleg a piknik során egy-két csepp étel lecsöppenne, töröld fel L.O.C Mini törlőkendővel.

  2. A tésztával bélelj ki egy piteformát (a maradék tésztát tedd félre). Szurkáld meg a tésztát és süsd elő (sütőpapírral és némi nehezékkel a tetején) 180 °C-on 15 percig. Vedd le a papírt és a nehezékeket és süsd 5 percig. Vedd ki és hagyd kihűlni.

  3. Főzd a gyümölcsöket egy iCook™ fazékban 10 percig. Add hozzá a cukrot, a kukoricalisztet és a citromlevet. Ha besűrűsödött, kanalazd rá a tésztára.

  4. Díszítsd a pitét rácsmintával a maradék tészta segítségével. Kend meg a felvert tojással és süsd 20 percig. Az iCook Családi edénykészlet segít tápláló piknikételek készítésében az alacsony nedvességtartalmú főzési folyamatának köszönhetően, amely bent tartja az esszenciális tápanyagokat. A három keverőtál kiválóan használható az ételek szabadba való szállítására is.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem