Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Feketeszemű babsaláta gránátalmával

Receptek

Nehézségi szint: könnyű
Szükséges iCook termékek: Késkészlet, 4-literes fazék fedővel

Hozzávalók:

  1. 165 g feketeszemű bab (lecsepegtetve)

  2. 3 maréknyi salátalevél

  3. ¼ vöröskáposzta

  4. 3 evőkanál gránátalmamag

  5. 2 evőkanál dió

  6. 2 evőkanál modenai balzsamecet

  7. 2 evőkanál olívaolaj

  8. citrom

  9. fahéj

  10. kömény

Elkészítés:

  1. Főzd a babot az iCook 4-literes fazékban egy kis vízzel 30 percig, majd tedd át a Keverőtálba.

  2. Ha a bab kihűlt, aprítsd fel a salátaleveleket és a vöröskáposztát az iCook Késekkel. Tedd a tálba a gránátalmával és a dióval együtt.

  3. Keverd hozzá a citromot, az olívaolajat, a modenai balzsamecetet, a sót, a fahéjat és a köményt, majd sózd, borsozd ízlés szerint.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem