Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Stockfood

Bárányborda, articsóka és töltött szőlőlevelek

Receptek

Nehézségi fok: közepes
Szükséges iCook termékek: Késkészlet, Mindentudó háztartási olló, Keverőtál, 8-literes fazék fedővel

Hozzávalók:

  1. 6 bárányborda

  2. 6 articsókaszelet

  3. 300 g darált marhahús

  4. 2 hagyma

  5. 200 g rizs

  6. 100 g aprószemű bulgur

  7. ½ csokor petrezselyem

  8. 200 g szőlőlevél

  9. 1 paradicsom apróra vágva

  10. 1 desszerteskanálnyi kömény

  11. 1 teáskanálnyi kurkuma

  12. 1 evőkanál paradicsomszósz

  13. 110 ml olívaolaj

  14. 2 gerezd fokhagyma

  15. só, feketebors

Elkészítés:

  1. Vágd össze a marhahúst, a hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot az iCook késsel és vágd fel a petrezselymet a Mindentudó háztartási ollóval.

  2. Keverd össze a bulgurral, a rizzsel, sóval, borssal, fűszerekkel és olívaolajjal a keverőtálban.

  3. Gyúrd 10-15 percig, majd töltsd meg és tekerd fel a szőlőleveleket.

  4. Tegyél három báránybordát az iCook leveses fazékba. Tedd rá az articsókákat, majd két réteg szőlőlevelet, majd újra báránybordát és articsókát, majd még két réteg szőlőlevelet.

  5. Add hozzá az olívát és a paradicsomszószt.

  6. Főzd a tűzhelyen nagy hőmérsékleten, majd főzd lassú tűzön 40 percig.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem