Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Istockphoto

Csirkés és napon szárított paradicsomos fusilli

Receptek

Nehézségi fok: közepes
Szükséges iCook termékek: 4-literes leveses fazék fedővel, Késkészlet, Keverőtál

Hozzávalók::

  1. 300 g fusilli tészta

  2. 10 napon szárított paradicsom

  3. 300 g csirkefilé

  4. 6 nagy fehér gomba

  5. 3 gerezd fokhagyma

  6. 200 ml tejszín

  7. só és bors

  8. 3 pohár eSpring™ víz

Elkészítés:

  1. Az iCook Santoku késsel vágd fel a csirkét nagy darabokra, vágd apróra a fokhagymát, vágd félbe a gombákat és a napon szárított paradicsomot.

  2. Melegítsd fel az iCook 4-literes fazekat és önts bele olívaolajat. Pirítsd aranybarnára a csirkét. Adj hozzá a fokhagymát és a napon szárított paradicsomot és keverd össze. Keverd bele a gombát.

  3. Önts hozzá az eSpring vizet, fűszerezd és forrald fel, majd keverd bele a tejszínt. Öntsd bele az olasz fusilli tésztát. Főzd 30 percig, időnként keverd meg, amíg a tejszín besűrűsödik.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem