Nehézségi fok: közepes
Szükséges iCook termékek: 4-literes leveses fazék fedővel, Késkészlet, Keverőtál
Hozzávalók::
300 g fusilli tészta
10 napon szárított paradicsom
300 g csirkefilé
6 nagy fehér gomba
3 gerezd fokhagyma
200 ml tejszín
só és bors
3 pohár eSpring™ víz
Elkészítés:
Az iCook Santoku késsel vágd fel a csirkét nagy darabokra, vágd apróra a fokhagymát, vágd félbe a gombákat és a napon szárított paradicsomot.
Melegítsd fel az iCook 4-literes fazekat és önts bele olívaolajat. Pirítsd aranybarnára a csirkét. Adj hozzá a fokhagymát és a napon szárított paradicsomot és keverd össze. Keverd bele a gombát.
Önts hozzá az eSpring vizet, fűszerezd és forrald fel, majd keverd bele a tejszínt. Öntsd bele az olasz fusilli tésztát. Főzd 30 percig, időnként keverd meg, amíg a tejszín besűrűsödik.