Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© iStockphoto

Áfonyapite kéreg nélkül

Receptek

Hozzávalók:

  1. 12 dkg finomliszt

  2. 18 dkg barna cukor

  3. ¼ teáskanál só

  4. 40 dkg vörös áfonya (vagy piros áfonya vagy meggy)

  5. 7,5 dkg apróra vagdalt dióbél

  6. 12 dkg olvasztott vaj

  7. 2 tojás felverve

  8. 1 teáskanál mandulakivonat

Elkészítése:

  1. Melegítsd elő a sütőt 175 °C-ra.

  2. Keverd össze a lisztet, a cukrot és a sót. Keverd bele a bogyós gyümölcsöket és a diót. Ezután keverd hozzá a vajat, a felvert tojást és a mandulakivonatot.

  3. Kend a tésztát egy tapadásmentes piteformába.

  4. Süsd 175 °C-on 40 percig.

  5. Ízlés szerint vaníliafagylalttal is tálalható.

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem