Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Shutterstock

Töltött gombafejek vegetáriánus módra

Receptek


Hozzávalók:

  1. 40 fehér gomba

  2. 1 piros csemege paprika

  3. 4 dkg sült piros csemege paprika, apróra vágva

  4. Fél fej vöröshagyma

  5. 3 zöldhagyma

  6. 1 teáskanál oregano

  7. 6 evőkanál zsemlemorzsa

  8. 4 evőkanál reszelt parmezán sajt

  9. 3 dkg friss petrezselyem

  10. 2 evőkanál olívaolaj

  11. Fél evőkanál só (vagy ízlés szerint)

  12. ¼ teáskanál törött bors (vagy ízlés szerint)


Elkészítés:

  1. Mosd meg a gombákat, és vágd le róluk a tönköket.

  2. A tönkök felét aprítsd fel nagyon kis darabokra, a másik felét eldobhatod. Aprítsd fel a vöröshagymát, a zöldhagymát, a piros csemegepaprikát, a sült paprikát és a petrezselymet.

  3. Melegíts olívaolajat a 30 cm-es tapadásmentes iCook edényben. Pirítsd meg az aprított gombatönköket, a piros paprikát, a sült paprikát, a zöldhagymát és a vöröshagymát a serpenyőben. Párold az összetevőket 5 percig, amíg a paprika és a vöröshagyma meg nem puhul, majd add hozzá az oreganot, a sót és a törött borsot.

  4. Töröld ki a serpenyőt konyhai törlőkendővel, majd helyezd a gombafejeket a tönk felől oldalukkal felfelé, és töltsd meg őket bőséges mennyiségű töltelékkel.

  5. Tedd a serpenyőt a megtöltött gombafejekkel a főzőlapra, és tedd rá a fedőt az edényre.

  6. Alacsony hőfokon melegítsd 15 percig, vagy amíg a gombafejek át nem főnek.

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem