Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© iStockphoto

Lecsó ukrán módra

Receptek


Felhasznált iCook felszerelések:kedvenc késed az iCook 5-darabos késkészletből, i3 literes serpenyő, fedővel, nagy serpenyő, fedővel


Hozzávalók a szafthoz:

  1. 2 paradicsom

  2. Olívaolaj

  3. 2 vöröshagyma, apróra vágva

  4. 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva

  5. Só, bors, oregánó


Hozzávalók a főételhez:

  1. 1 padlizsán

  2. 1 cukkini

  3. 2 paradicsom

  4. 5–6 kisméretű gomba

  5. 20 dkg friss mozzarella sajt


Elkészítése:

  1. A szaft elkészítéséhez forrázz le két paradicsomot, hogy könnyen le tudd hámozni a héjukat. A héj lehámozása után vágd kockára a paradicsomokat. Ezután tedd az edényt közepes hőfokú főzőlapra, és tedd bele az olívaolajat, a vöröshagymát és a fokhagymát. Dinszteld puhára a vöröshagymát, majd add hozzá a paradicsomot. Ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal és szárított oregánóval.

  2. Zárd le az edényt a fedővel, hogy a VITALOK rendszer kifejtse hatását. Vedd a főzőlapot a legalacsonyabb fokozatra, és hagyd főni az ételt 10 percig.

  3. Végül vágd fel a maradék zöldségeket és a mozzarellát kb. 9 mm-es szeletekre. A mozzarellát lehet kicsit vastagabbra is vágni.

  4. Miután a szaft 10 percig főtt, öntsd a felét a nagy serpenyőbe, majd rendezd el rajta esztétikusan a zöldség- és sajtszeleteket. Ha kész, öntsd rá a maradék szafttot, és zárd le az edényt a fedővel. Vedd a főzőlapot a legalacsonyabb fokozatra, és hagyd főni az ételt 10 percig, hogy a zöldségek megpuhuljanak – ezalatt ne emeld fel a serpenyő fedelét, hogy a zöldségek megőrizzék tápanyagaikat.

  5. Az elkészült lecsót melegen tálald. Jó étvágyat!

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem