Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Shutterstock

Tandoori bárány – hagyományos nevén tandir kebab

Receptek

Nehézségi szint: könnyű
Felhasznált felszerelések: iCook 8 literes holland sütő, fedővel
Hozzávalók: 3 kg báránycomb (csont nélkül, fagyasztott), 400 g bárány bélszín (fagyasztott), ½ teáskanál só, ½ teáskanál feketebors, 1 evőkanál kömény, 1 evőkanál szárított kakukkfű
Elkészítés módja

  1. Helyezd a fagyasztott báránycombot és bélszínt közvetlenül az edénybe, és szórd meg a sóval, borssal, köménnyel és szárított kakukkfűvel. Tedd a fedőt az edényre, és tedd fel főni a legalacsonyabb hőfokon.

  2. Főzd 2,5 óráig, és közben ne emeld fel a fedőt. A szorosan lezárt edényben az iCook vízzáró hatására a hús kíméletesen és alaposan, levegő nélkül megfő.

  3. Vedd le az edényt a tűzről, és már tálalhatod is az elkészült tandoori bárányt!

Töltse le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Kapcsolódó tartalmak

Ünnepi gulyásleves nokedlivel, madársaláta és áfonyával töltött körte

Receptek

Bővebben

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem