Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN

Sütőtökös, édesburgonyás leves kókusztejjel

Receptek

Elkészítési és főzési idő: 30 perc

Hozzávalók:

  1. 250 g sütőtök

  2. 220 ml kókusztej vagy tejföl

  3. 1 kanál NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék

  4. 100 g sárgarépa

  5. 70 g édesburgonya

  6. 50 g hagyma

  7. 1 gerezd aprított fokhagyma

  8. 15 g tökmag

  9. 15 ml olívaolaj

  10. 15 g friss koriander vagy petrezselyem

  11. 1 csipetnyi curry

  12. 1 csipetnyi kurkuma

  13. Opcionális: vékony, friss gyömbérkarikák az ízek fokozására

Elkészítés:

  1. Hámozd meg és aprítsd fel a zöldségeket, majd főzd puhára őket forrásban lévő sós vízben az iCook serpenyő VITALOK funkciójával. Szűrd le a zöldségeket, majd tedd vissza őket a serpenyőbe. Öntsd az edénybe a kókusztejet és a NUTRILITE Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket.

  2. Forrald fel újra, add hozzá a curryt és a kurkumát, majd egy kis sót és borsot.

  3. Turmixold össze a keveréket az iCook Turmixgéppel, adj hozzá még folyadékot, ha folyékonyabb levest szeretnél.

  4. Tálalás előtt szórd meg tökmaggal és korianderlevéllel, és ha szeretnéd, add hozzá a gyömbérkarikákat.

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem