Teljes elkészítési idő: 60 perc
Teljes főzési idő: 30 perc
Felszerelés:
iCook 4 literes főzőedény fedővel
iCook Wok
kések
zöldségreszelő
Hozzávalók:
1 hagyma
1 édes piros paprika
1 édes sárga paprika
300 g laskagomba
600 g borjúszűz
250 g szeletelt konzervananász
1 fokhagymagerezd
30 g friss gyömbér
300 g rizstészta
100 ml extra szűz olívaolaj
50 g paradicsom, apróra vágva
2 evőkanál szójaszósz
1 citrom leve
Elkészítés:
Vágd a zöldségeket és gombákat csíkokra, darabold fel a húst falatnyi darabokra, vágd az ananászt kockákra, tedd félre a levet a szószhoz, reszeld le a fokhagymát és a gyömbért.
Forrósítsd fel az olajat az iCook wokban, süsd a borjút 2–3 percig, majd vedd le a tűzről, és tedd félre.
Pirítsd meg a fokhagymát és a gyömbért, majd a gombákat és a zöldségeket. Add hozzá az ananászt, és főzd 3–5 percig.
Keverd bele az apróra vágott paradicsomot, szójaszószt és citromlevet. Add hozzá az ananászlevet az édesebb édes-savanyú íz érdekében.
Add hozzá a húst és a tésztát a zöldségkeverékhez, keverj mindent össze alaposan, és már tálalhatod is.
Amway üzleti vállalkozói tipp: Próbáld ki a receptet otthon, mielőtt vendégeknek is elkészítenéd. „Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel könnyebb, ha már tartottál egy főpróbát!”- mondja Cornel Robu, Amway üzleti vállalkozó.
A nyomtatáshoz töltsd le ezt a receptet PDF formátumban, míg az ePub formátumot megnyithatod kedvenc e-könyvolvasódon vagy elmentheted hordozható eszközeidre is.