Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Édes-savanyú borjú laskagombával és rizstésztával

Receptek

Teljes elkészítési idő: 60 perc

Teljes főzési idő: 30 perc

Felszerelés:

  1. iCook 4 literes főzőedény fedővel

  2. iCook Wok

  3. kések

  4. zöldségreszelő

Hozzávalók:

  1. 1 hagyma

  2. 1 édes piros paprika

  3. 1 édes sárga paprika

  4. 300 g laskagomba

  5. 600 g borjúszűz

  6. 250 g szeletelt konzervananász

  7. 1 fokhagymagerezd

  8. 30 g friss gyömbér

  9. 300 g rizstészta

  10. 100 ml extra szűz olívaolaj

  11. 50 g paradicsom, apróra vágva

  12. 2 evőkanál szójaszósz

  13. 1 citrom leve

Elkészítés:

  1. Vágd a zöldségeket és gombákat csíkokra, darabold fel a húst falatnyi darabokra, vágd az ananászt kockákra, tedd félre a levet a szószhoz, reszeld le a fokhagymát és a gyömbért.

  2. Forrósítsd fel az olajat az iCook wokban, süsd a borjút 2–3 percig, majd vedd le a tűzről, és tedd félre.

  3. Pirítsd meg a fokhagymát és a gyömbért, majd a gombákat és a zöldségeket. Add hozzá az ananászt, és főzd 3–5 percig.

  4. Keverd bele az apróra vágott paradicsomot, szójaszószt és citromlevet. Add hozzá az ananászlevet az édesebb édes-savanyú íz érdekében.

  5. Add hozzá a húst és a tésztát a zöldségkeverékhez, keverj mindent össze alaposan, és már tálalhatod is.

Amway üzleti vállalkozói tipp: Próbáld ki a receptet otthon, mielőtt vendégeknek is elkészítenéd. „Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel könnyebb, ha már tartottál egy főpróbát!”- mondja Cornel Robu, Amway üzleti vállalkozó.

A nyomtatáshoz töltsd le ezt a receptet PDF formátumban, míg az ePub formátumot megnyithatod kedvenc e-könyvolvasódon vagy elmentheted hordozható eszközeidre is.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem