Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© Stockfood

Tűzhelyen sütött román kenyér

Receptek

Teljes elkészítési idő: 3 óra

Teljes főzési idő: 1,5 óra

Felszerelés:

  1. iCook 2 literes főzőedény fedővel

  2. iCook nagy kupolás fedő

  3. iCook 8 literes holland sütő fedővel

  4. Mérőpohár és konyhai eszközök

  5. Szita (a liszt szitálásához)

Hozzávalók:

  1. 1 kg liszt

  2. 500 ml víz

  3. 2 teáskanál friss vagy szárított élesztő

  4. 1 teáskanál só

  5. 2 teáskanál cukor

Elkészítés:

  1. Melegítsd langyosra a vizet az iCook 2 literes főzőedényben, és szitáld a lisztet az iCook nagy kupolás fedőbe. Készíts egy kráterszerű üreget a közepén.

  2. Add hozzá a sót, a cukrot, az élesztőt, majd öntsd rá a langyos vizet, és hagyd állni 10 percig.

  3. Keverd össze kézzel a hozzávalókat, amíg össze nem állnak tésztává.

  4. Gyúrd a tésztát puhára, majd egy órán keresztül hagyd kelni (amíg kétszeresére nem dagad).

  5. Helyezd az iCook 8 literes holland sütőt a tűzhelyre, enyhén melegítsd fel, majd tedd bele a tésztát, és hagyd kelni további 15 percig.

  6. Vedd a lángot takarékra, tedd rá a holland sütőre a fedelet, és süsd 50 percig.

  7. A tűz elzárása után pihentesd a kenyeret 20 percig.

  8. Jó étvágyat!

Amway üzleti vállalkozói tipp: Amíg vársz, hogy a tészta megkeljen és megsüljön, készíts még egy ételt, olvasgasd az Amagramot vagy hívd fel egyik ügyfeled!

A nyomtatáshoz töltsd le ezt a receptet PDF formátumban, míg az ePub formátumot megnyithatod kedvenc e-könyvolvasó eszközödön vagy elmentheted hordozható eszközeidre.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem