Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Sült alma és körte áfonyával és zsályával

Receptek

Elkészítési és főzési idő: 1 óra 10 perc

Hozzávalók:

  1. 4 közepes alma, pl. gála vagy cox

  2. 2 közepes körte, pl. comice vagy rocha, negyedelve

  3. 2 evőkanál friss áfonya

  4. 2 evőkanál vaj, felkockázva

  5. zsályalevelek a díszítéshez

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra (légkeveréses sütő: 160 °C, gázsütő: 4-es fokozat).

  2. Helyezd az egész almákat, negyedelt körtéket és áfonyát egy sütőtálcára. Helyezd a felkockázott vajat az almákra és körtékre.

  3. Süsd kb. 1 óráig, amíg a kés hegye könnyedén behatol; az almáknak ráncos megjelenésűnek kell lenniük.

  4. Vedd ki a sütőből és hagyd egy kicsit hűlni. Díszítsd zsályalevelekkel és tálald.

Sült alma és körte áfonyával és zsályával ( PDF vagy ePub formátum)

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem