Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Hagyományos marinált hering

Receptek

Elkészítési és főzési idő: 15 perc

Hűtési idő: 1 óra

Hozzávalók:

  1. 4 evőkanál növényi olaj

  2. 200 g paradicsompüré

  3. 200 g porcukor

  4. 80 ml víz

  5. 120 ml ecet

  6. 1/2 teáskanál só

  7. 1/4 teáskanál szárított kapor

  8. 1/4 teáskanál frissen őrölt fekete bors

  9. 4 heringfilé, szálkázva és felkockázva

Elkészítés:

  1. Melegítsd fel az olajat egy nagy iCook edényben közepes hőn, amíg forró nem lesz.

  2. Keverd bele a paradicsompürét, forrald fel és keverd állandóan. Csökkentsd a hőt és keverjd bele a cukrot.

  3. Főzd a cukor feloldódásáig, majd húzd le a tűzről. Keverd bele a vizet, az ecetet, a sót, kaprot és a borsot.

  4. Tedd a heringet egy nagy befőttes üvegbe. Öntsd rá a paradicsomszószt.

  5. Várd meg, hogy szobahőmérsékletűre hűljön, mielőtt lezárod a fedelét. Hűtsd 1 napig a tálalás előtt.

Hagyományos marinált hering ( PDF vagy ePub formátum)

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem