Elkészítési és főzési idő: 15 perc
Hűtési idő: 1 óra
Hozzávalók:
4 evőkanál növényi olaj
200 g paradicsompüré
200 g porcukor
80 ml víz
120 ml ecet
1/2 teáskanál só
1/4 teáskanál szárított kapor
1/4 teáskanál frissen őrölt fekete bors
4 heringfilé, szálkázva és felkockázva
Elkészítés:
Melegítsd fel az olajat egy nagy iCook edényben közepes hőn, amíg forró nem lesz.
Keverd bele a paradicsompürét, forrald fel és keverd állandóan. Csökkentsd a hőt és keverjd bele a cukrot.
Főzd a cukor feloldódásáig, majd húzd le a tűzről. Keverd bele a vizet, az ecetet, a sót, kaprot és a borsot.
Tedd a heringet egy nagy befőttes üvegbe. Öntsd rá a paradicsomszószt.
Várd meg, hogy szobahőmérsékletűre hűljön, mielőtt lezárod a fedelét. Hűtsd 1 napig a tálalás előtt.