Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN
© StockFood

Zöldfűszerekkel töltött sült csirke

Receptek

Elkészítési és főzési idő: 1 óra 45 perc

Hozzávalók:

  1. 120 g sótlan, felolvasztott vaj

  2. 1 csokor petrezselyem, durvára aprítva

  3. 1 kis csokor kakukkfű, tépkedve

  4. 1 kis csokor rozmaring, tépkedve

  5. 1 egész csirke, kb. 1,5 kg, darabolva, aprólék nélkül

  6. 2–3 nagy sárgarépa, meghámozva, hasábokra vágva

  7. 2–3 nagy paszternák, meghámozva, félbe vágva

  8. 2 evőkanál olívaolaj

  9. Só és frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra (légkeveréses sütő: 160 °C, gázsütő: 4-es fokozat).

  2. Keverd össze a vajat petrezselyemmel, valamint a kakukkfű és a rozmaring felével az iCook Turmixgépben. Sózd és borsozd.

  3. Ujjhegyeddel óvatosan nyúljon a csirke bőre és húsa közé.

  4. Gondosan töltsd be a fűszeres vajat a csirke bőre és a mellhúsa közé. Helyezd a csirkét egy sütőtálcára a maradék zöldfűszerekkel meghintett répára és paszternákra.

  5. Kend be a csirke külsejét olívaolajjal. Sózd és borsozd.

  6. Helyezd az iCook 4 literes párolóedénybe, és süsd kb. 1 óra 20 percig (a kifolyó lének tisztának kell lennie, ha megbököd a comb legvastagabb részét).

  7. Vedd ki a sütőből. A tálalás előtt takard le alufóliával, és pihentesd 10 percet.

Zöldfűszerekkel töltött sült csirke ( PDF vagy ePub formátum)

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem