Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók alacsony zsírtartalmú Käsespätzléhez:
170 g liszt
2 tojás
50 g Edam sajt
45 g Camembert sajt
2 hagyma, meghámozva
1/2 evőkanál repceolaj
Egy kevés víz
Hozzávalók marhafiléhez és a mediterrán zöldségkörethez:
480 g kaliforniai paprika
120 g újhagyma
200 g koktélparadicsom
800 g sárgarépa
400 ml főtt zöldséglé
400 g marhafilé
Repceolaj
Só és bors
Cayenne-i bors
Koriander
Elkészítés:

Keverd össze a tojást a liszttel, a sóval, és egy kevés vízzel felöntve készíts tésztát belőle. Gyúrd össze a tésztát, majd tedd félre.
Eközben mosd meg és vágd fel a kaliforniai paprikát, az újhagymát, a paradicsomot és a sárgarépát.
Tedd egy 2 literes iCook lábasba, és öntsd rá a forró zöldséglevet.
Fűszerezd sóval, cayenne-i borssal, korianderrel, helyezd a fedelet a lábasra, és lassú tűzön párold 5 percig.
Melegítsd fel erős lángon az iCook tapadásmentes serpenyőt.
Fűszerezd meg a marhafilét sóval és borssal, majd süsd át mindkét oldalát 1-2 percig.
Tedd a tésztát egy kilyukasztott nejlonzacskóba, majd óvatosan préseld ki a spätzlét a lyukakon keresztül egy 4 literes iCook fazékban lévő, forrásban lévő vízbe.
Tedd a spätzléket rétegenként egy iCook keverőtálba. Reszelj rá a sajtot, adj hozzá egy merőkanálnyi forró vizet, és keverd össze őket.
Pirítsd meg a hagymát a legkisebb iCook tapadásmentes serpenyőben, és tedd a spätzlére.
Vedd ki a marhahúst a serpenyőből, önts rá egy kevés főtt zöldséglevet, majd tálald a spätzlével és a párolt zöldségekkel.