REFLEKTORFÉNYBEN

Forró zabkása körtével és dióval

Vitaminok és étrend-kiegészítők

Az egészséges és kiadós reggeli után örömmel kezdi majd a napot!

Összetevők
300 ml víz
40 g zabpehely
1 mérőkanál NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék
2 félbevágott konzerv körte
4 dió
1 kávéskanél őrölt fahéj
barna cukor (ízlés szerint)

Elkészítés
Forrásban lévő vízhez adja hozzá a zabpelyhet, fél kávéskanál őrölt fahéjat és 1 mérőkanál NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket, majd keverje el alaposan, és hagyja forrni 1 percig! Öntse ki a zabkását egy tálkába, majd hagyja állni egy kis ideig! Adja hozzá a körteszeleteket, szórja rá az aprított dióbelet és a maradék fahéjat, majd tálalja! Ízlés szerint hintse meg barna cukorral és díszítse narancshéjjal!

Mennyiség: 1 adag

A zabkása friss körtéből is elkészíthető. Hámozzon meg egy kisebb körtét, vegye ki a csutkáját, öntse le vízzel, adjon hozzá 1-2 kanál cukrot, majd főzze puhára! A körtelével elkészítheti a zabkását.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem