Szezonális receptek
Vitaminok és étrend-kiegészítők
Minden hónapban új, kreatív ötletet adunk a Szója-, búza-, és borsófehérje-alapú porkeverék felhasználásához
Minden hónapban új, kreatív ötletet adunk a Szója-, búza-, és borsófehérje-alapú porkeverék felhasználásához
Próbálja ki e havi receptszenzációnkat: Finom pohárkák
300 g túró vagy krémsajt
125 ml vaníliás joghurt
1 mérőkanál NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék
1 kis sárgahúsú őszibarack (ha túl nagy, egy fél barack is elegendő)
8 db málna
2 mandulás puszedli vagy csokoládés keksz
kakópor a tálaláshoz
Tegye a túrót és a NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket egy tálba, és keverje puha, krémes állagúra! Adja hozzá a vaníliás joghurtot, és keverje össze egy műanyag spatulával! A meghámozott és kimagozott őszibarackot vágja fel kis darabokra, és konyhai robotgépben keverje péppé! Tegye a joghurtos túrókrémet 2 tálaló pohárkába, öntse az őszibarackpépet a tetejére, és kissé keverje össze a pohár tartalmát! A poharakat egyenként 4 málnával és 1 keksz aprított darabkáival díszítse! A tetejét tetszés szerint kakaóporral is meghintheti.
Mennyiség: 2 adag
A pürét idényjellegű gyümölcsökből, például sárgabarackból, datolyaszilvából vagy eperből készítse, a málna pedig tetszés szerint más bogyós gyümölccsel helyettesíthető!
Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.
Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.