REFLEKTORFÉNYBEN

Könnyű szórakozás

Konyhai eszközök

Épp időben az ünnepi időszak előtt az Amway bemutatja az iCook 7 rétegű Wokot.

A hagyományos wok gömbölyített fenekű főzőeszköz, amelyet először Kínában használtak a 10–13. század körül. Szokatlan formája miatt felülete egyenletesen melegszik, az ételek pedig gyorsabban készülnek el benne. Ez fontos szempont volt azok számára, akiknek kevés étel és fűtőanyag állt rendelkezésére.

Megfelel korunk főzési igényeinek

Az Amway ezt a hagyományos főzőeszközt vette alapul, és formálta a 21. század igényeinek megfelelően. Az első dolog, amit észre fog venni az új iCook™ Wokkal kapcsolatban, hogy a hagyományos, íves wokkal ellentétben ennek lapos az alja. A mai konyhákba, nem pedig szabad tűzre tervezett lapos aljának köszönhetően használható villany-, gáz-, kerámialapos és indukciós tűzhelyeken is. A wok hét rétegből álló alumínium/acél magszerkezete elősegíti az egyenletes hőeloszlást a gyorsabb főzés és az energiatakarékosság érdekében, és – ahogy minden iCook főzőedény, ez is – a VITALOK™ * főzési módszert alkalmazza a tápanyagok, színek és ízek megőrzésére. A roppant sokoldalú iCook Wok bármire használható a sütéstől a posírozáson, pároláson és pirításon át a gőzölésig.

Ajándék kiegészítők

Az iCook Wok-csomag része egy párolórács zöldségek vagy hal gőzöléséhez, valamint egy lótuszvirág-rács az ételek melegen tartásához, miközben a többi összetevőt elkészíti.

Padlizsántekercs zöldfűszerrel és sajtkrémmel

Most, hogy ismeri az iCook Wok előnyeit, próbálja ki új, íncsiklandozó előétel-receptünket, és lepje meg vele barátait!





Hozzávalók

2 közepes méretű padlizsán

AMWAY™ da Carapelli Extra szűz olívaolaj

100 g gouda, reszelve

150 g túró

4 g fokhagyma, apróra vágva

40 g dió, apróra vágva

40 g koriander, bazsalikom vagy petrezselyem, apróra vágva

3 g paprika, só és bors ízlés szerint

  1. Mossa meg a padlizsánokat és vágja fel őket hosszanti irányban vékony szeletekre az iCook Tálalókéssel! Sózza be a szeleteket és hagyja őket állni 5 percig, hogy kiengedjék a levüket! Öblítse le és törölje szárazra a szeleteket!

  2. Öntsön olajat az iCook Wokba és forrósítsa fel! Süsse addig a padlizsánszeleteket, amíg barna kérgük nem lesz! Vegye ki a padlizsánt a wokból, és tegye papírtörlőre a felesleges olaj lecsepegtetéséhez!

  3. Töltelék: keverje össze a goudát és a túrót egy iCook keverőtálban, majd adja hozzá a fokhagymát, a zöldfűszereket és a diót, majd a paprikát. Sózza, borsozza ízlés szerint!

  4. Kanállal tegye a tölteléket a padlizsánszeletekre és tekerje fel ezeket! Szórja meg zöldfűszerekkel!

4 személyre


*A VITALOK módszer érvényesüléséhez az iCook Wokra fedőt kell helyezni!

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem