Új kedvenc a konyhában
Otthon és Élet
Meríts inspirációt ízletes, egészséges ételekhez az új iCookTM Tapadásmentes serpenyőkkel!
Meríts inspirációt ízletes, egészséges ételekhez az új iCookTM Tapadásmentes serpenyőkkel!
Az ételek és az ételkészítés fontos szerepet tölt be a mindennapokban. Az otthoni munkavégzés terjedésével minden eddiginél kedvezőbb alkalom nyílt az új ételekkel való kísérletezésre, az új ízek megismerésére és arra, hogy még könnyebbé és gyorsabbá tegyük a főzést és a vele járó tisztítást mindenki számára. Ismerd meg az eddig méltatlanul háttérbe szorult konyhai eszközt, mely ízletesebbé teszi az ételeket, egyszerűbbé teszi az ételkészítést és feleslegessé a plusz zsiradék hozzáadását. Vajon mi lehet ez? Természetesen nem más, mint a tapadásmentes serpenyő.
Ha kipróbálod a nemrég bemutatott, csúcsminőségű iCook™ Tapadásmentes serpenyőket, megtapasztalhatod a főzés merőben új élményét. Meríts ötletet a számos recept valamelyikéből, készíts egészségesebb és táplálóbb sült és főtt ételeket bármely étkezéshez. Az alábbiakban megosztunk néhány tippet, melyekből kiderül, hogy a tapadásmentes serpenyő valóban nélkülözhetetlen eszköz minden konyhában.
Főzés kevés zsírral vagy zsiradék nélkül – készítsd el a megszokott fogásokat kevés olajjal vagy akár olaj nélkül, esetleg egy csipetnyi vajjal. Nevéből eredően a tapadásmentes bevonat megakadályozza az étel letapadását az edény felületére, miközben alapos főzést biztosít. Ennek köszönhetően a megszokott, finom ízek érhetők el, felesleges zsír hozzáadása nélkül!
Egyenletes hőeloszlás – az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően a serpenyő minden része azonos hőmérsékletűre melegíthető. Ezzel elkerülhető az ételen belül a hidegebb vagy kevésbé átfőtt részek kialakulása.
Könnyebb életkészítés – ne aggódj, ha főzés közben egy telefonhívás, a gyermekek vagy más teendők kizökkentik a figyelmedet: az iCook™ Tapadásmentes serpenyő megkönnyíti az életet. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően kevésbé kell tartani az étel letapadásától, és rugalmasabban lehet bánni bizonyos összetevőkkel, például a mártásokkal, a tésztákkal és a tojásos ételekkel.
Egyszerűbb tisztítás – ugyan ki szereti a grillezett ételek után maradó fekete ragacsos szennyeződéseket? Nem kell többé egész éjszaka áztatnod az edényeket, ha szeretnél megszabadulni a makacs szennyeződésektől, és a végtelennek tűnő, fárasztó súrolást is elfelejtheted: az iCook™ Tapadásmentes serpenyő felületére nem tapad le az étel, ezért könnyen tisztítható.
Ráadásul az iCook™ Tapadásmentes serpenyők igazán sokoldalúan használhatók. A tapadásmentes serpenyőben kevésbé esnek szét a panírozott ételek, az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően pedig az étel minden része egyszerre elkészül. Legyen szó akár zöldségek kíméletes sütéséről, hal párolásáról, omlett készítéséről, indiai ételek lassú főzéséről, vagy finom pizzákról , az iCook™ Tapadásmentes serpenyővel bármilyen újdonság könnyedén elkészíthető. Az iCook™ receptgyűjteményben számos nagyszerű étel leírása megtalálható, így biztos, hogy egy jó darabig nem fogysz ki az ötletekből. Az alábbiakban elolvashatod az új iCook™ Tapadásmentes serpenyőkhöz ajánlott két legújabb receptünket, melyekből megtudhatod, hogyan készül a shakshuka és a finom palacsintafelfújt.
A reggelire vagy desszertként egyaránt tökéletes palacsintafelfújt nemcsak a gyermekek kedvence, hanem a felnőttek is imádni fogják! A krémes mascarponéval, citrommal és kardamommal ízesített finomság garantált siker! Ha egészségesebb változatban szeretnéd elkészíteni, a mascarpone helyett használj görög joghurtot, mellyel épp olyan finom lesz a végeredmény.
Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a palacsintafelfújt , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.
Tudtad, hogy a shakshuka (vagy shakshouka) arab szó, melynek jelentése: keverék? Ez az étel évszázadok óta jelen van a mediterrán konyhaművészetben, és nem véletlenül: ízletes, szószos alapja méltán népszerű! A shakshuka a nap bármely szakában feltálalható!
Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a shakshuka , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.
Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.
Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.