Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Ryan McMahill

Új kedvenc a konyhában

Otthon és Élet

Meríts inspirációt ízletes, egészséges ételekhez az új iCookTM Tapadásmentes serpenyőkkel!

Az ételek és az ételkészítés fontos szerepet tölt be a mindennapokban. Az otthoni munkavégzés terjedésével minden eddiginél kedvezőbb alkalom nyílt az új ételekkel való kísérletezésre, az új ízek megismerésére és arra, hogy még könnyebbé és gyorsabbá tegyük a főzést és a vele járó tisztítást mindenki számára. Ismerd meg az eddig méltatlanul háttérbe szorult konyhai eszközt, mely ízletesebbé teszi az ételeket, egyszerűbbé teszi az ételkészítést és feleslegessé a plusz zsiradék hozzáadását. Vajon mi lehet ez? Természetesen nem más, mint a tapadásmentes serpenyő.

Ha kipróbálod a nemrég bemutatott, csúcsminőségű iCook™ Tapadásmentes serpenyőket, megtapasztalhatod a főzés merőben új élményét. Meríts ötletet a számos recept valamelyikéből, készíts egészségesebb és táplálóbb sült és főtt ételeket bármely étkezéshez. Az alábbiakban megosztunk néhány tippet, melyekből kiderül, hogy a tapadásmentes serpenyő valóban nélkülözhetetlen eszköz minden konyhában.

  1. Főzés kevés zsírral vagy zsiradék nélkül – készítsd el a megszokott fogásokat kevés olajjal vagy akár olaj nélkül, esetleg egy csipetnyi vajjal. Nevéből eredően a tapadásmentes bevonat megakadályozza az étel letapadását az edény felületére, miközben alapos főzést biztosít. Ennek köszönhetően a megszokott, finom ízek érhetők el, felesleges zsír hozzáadása nélkül!

  2. Egyenletes hőeloszlás – az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően a serpenyő minden része azonos hőmérsékletűre melegíthető. Ezzel elkerülhető az ételen belül a hidegebb vagy kevésbé átfőtt részek kialakulása.

  3. Könnyebb életkészítés – ne aggódj, ha főzés közben egy telefonhívás, a gyermekek vagy más teendők kizökkentik a figyelmedet: az iCook™ Tapadásmentes serpenyő megkönnyíti az életet. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően kevésbé kell tartani az étel letapadásától, és rugalmasabban lehet bánni bizonyos összetevőkkel, például a mártásokkal, a tésztákkal és a tojásos ételekkel.

  4. Egyszerűbb tisztítás – ugyan ki szereti a grillezett ételek után maradó fekete ragacsos szennyeződéseket? Nem kell többé egész éjszaka áztatnod az edényeket, ha szeretnél megszabadulni a makacs szennyeződésektől, és a végtelennek tűnő, fárasztó súrolást is elfelejtheted: az iCook™ Tapadásmentes serpenyő felületére nem tapad le az étel, ezért könnyen tisztítható.

Ráadásul az iCook™ Tapadásmentes serpenyők igazán sokoldalúan használhatók. A tapadásmentes serpenyőben kevésbé esnek szét a panírozott ételek, az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően pedig az étel minden része egyszerre elkészül. Legyen szó akár zöldségek kíméletes sütéséről, hal párolásáról, omlett készítéséről, indiai ételek lassú főzéséről, vagy finom pizzákról , az iCook™ Tapadásmentes serpenyővel bármilyen újdonság könnyedén elkészíthető. Az iCook™ receptgyűjteményben számos nagyszerű étel leírása megtalálható, így biztos, hogy egy jó darabig nem fogysz ki az ötletekből. Az alábbiakban elolvashatod az új iCook™ Tapadásmentes serpenyőkhöz ajánlott két legújabb receptünket, melyekből megtudhatod, hogyan készül a shakshuka és a finom palacsintafelfújt.

Palacsintafelfújt mascarponéval és áfonyával

A reggelire vagy desszertként egyaránt tökéletes palacsintafelfújt nemcsak a gyermekek kedvence, hanem a felnőttek is imádni fogják! A krémes mascarponéval, citrommal és kardamommal ízesített finomság garantált siker! Ha egészségesebb változatban szeretnéd elkészíteni, a mascarpone helyett használj görög joghurtot, mellyel épp olyan finom lesz a végeredmény.

Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a palacsintafelfújt , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.

Shakshuka

Tudtad, hogy a shakshuka (vagy shakshouka) arab szó, melynek jelentése: keverék? Ez az étel évszázadok óta jelen van a mediterrán konyhaművészetben, és nem véletlenül: ízletes, szószos alapja méltán népszerű! A shakshuka a nap bármely szakában feltálalható!

Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a shakshuka , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem