Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN
© Shutterstock

Főzz előre, akár egy profi!

Otthon és Élet

Ugye milyen jó lenne finomabbnál finomabb ételeket készíteni úgy, hogy közben több szabadidőd is marad? Az új év beköszöntével itt az ideje, hogy megvalósítsd ezt a vágyad, és búcsút ints az időigényes ételkészítésnek!

Szeretnéd egészséges szokásokkal és tápláló finomságokkal indítani az új évet, miközben több időd marad saját magadra? Mi mindegyik kívánságodra tudjuk a megoldást! Az ételek előre elkészítése nagyszerű lehetőség arra, hogy minél jobban ki tudd használni a hétköznapokon rendelkezésedre álló időt, és közben gondoskodj a vitaminok és ásványi anyagok utánpótlásáról. Hiszen hiába nyert teret mostanában az otthoni munkavégzés, ettől még nem feltétlenül van több időnk a háztartásra.

Az ételek előre elkészítésével és megfelelő tárolásával rengeteg időt megspórolhatsz a konyhában, és könnyebben elkészítheted kedvenc, egészséges házi fogásaidat. Ráadásul ezzel a módszerrel kevesebb ételt kell házhoz rendelned vagy elvitelre megvásárolnod, így pénzt is spórolhatsz. Finomabb ételek, több idő és egészséges, új szokások? Minden szempontból jól hangzik.

Ismerd meg az ételek előre elkészítésének előnyeit!

Az ételek előre elkészítésének első és legfontosabb lépése a heti rutin kialakítása. Jelölj ki egy idősávot a naptáradban (például a vasárnap délutánt), amikor kitalálod, miket szeretnél elkészíteni, beszerzed a hozzávalókat és - természetesen - előre elkészíted az ételeket. Az elkészített ételt hagyd lehűlni szobahőmérsékletre 1-2 órán át, majd lezárt tárolókban, vagy akár a fedővel ellátott iCook™ keverőtálakban tedd a hűtőszekrénybe.

Általános szabály, hogy a marhahús, a csirkehús és a tésztaféleségek 3-4 napig a hűtőszekrényben tárolhatók, a saláták többségét pedig akár öt napig is tárolhatod. Ha hosszabb ideig szeretnéd tárolni az előre elkészített ételeket, tedd be őket a fagyasztóba! Az étel újramelegítésekor lehetőleg ne tegyél műanyag edényeket a mikrohullámú sütőbe, és hagyd felengedni a fagyasztott ételeket, mielőtt megmelegítenéd őket.

Az ételek kiválasztásakor olyan fogásokat keress, melyekre nem fogsz ráunni az első próba után, és természetesen törekedj a zsúfolt hétköznapokon a bőséges tápanyagtartalmú ételekre. Mivel a finom ételek nem mindig táplálóak, böngéssz rendszeresen a receptgyűjteményünkben , és meríts ötletet az ételkészítéshez! Néhány étel NUTRILITE™ termékekkel is kiegészíthető, melyek segítenek pótolni az étrendedből esetlegesen hiányzó tápanyagokat. Például a NUTRILITE™ Rostpor három különféle növényi forrásból származó oldható rostot tartalmaz, a NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverékkel pedig mind a kilenc esszenciális aminosavat pótolhatod, melyek a szervezet építőelemeinek tekinthetők. Ha úgy érzed, készen állsz az új ételkészítési rutin bevezetésére, olvasd el az alábbi három ínycsiklandozó étel receptjét, és készítsd el őket előre, hogy egy fárasztó munkanap után ne az üres hűtőszekrény fogadjon otthon!

Chia magos puding

Rendkívül egyszerűen elkészíthető reggeli finomság, háromféle összetevőből, természetesen magas rosttartalommal. A NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék hozzáadásával még inkább táplálóvá teheted ezt a fogást. Ha izgalmas ízekre vágysz, tegyél bele gyümölcsöket, müzlit vagy egy finom kompótot, így még finomabb lesz a végeredmény. Ráadásul desszertnek is tökéletes!

© Stocksy

Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a chia magos puding , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.

Gyömbéres sárgarépa leves

Melengető leves, mely kiváló vegánok, vegetariánusok és mindenki számára, aki kedveli a sárgarépa ízét. A zöldségekkel teli leves pikáns ízét a kevéske gyömbér adja. Könnyen le is fagyasztható, így nagyszerű választás lehet a zsúfolt hétköznapokra!

© StockFood

Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a gyömbéres sárgarépa leves , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.

Csirke sült zöldségekkel

Finom főétel kevés hozzávalóból, melyet garantáltan meg fogsz kedvelni! Ha szeretnéd megőrizni a zöldségek maximális frissességét, fűszerezés után tedd be őket a fagyasztóba kedvenc iCook™ keverőtáladban, fedővel lefedve . Így később elég, ha az előre felvágott zöldségeket kiteszed egy tepsibe, és megsütöd őket. Ugyanez érvényes az előfőzött brokkolira!

© StockFood

Nézd meg az Amagramon, hogyan készül a csirke sült zöldségekkel , vagy töltsd le innen a receptet PDF / ePub formátumban.

Egyszerű, mint a karikacsapás: válaszd ki és készítsd elő az ételeket, hogy később az igazán fontos dolgokra tudd fordítani az idődet. Jó étvágyat!

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem