REFLEKTORFÉNYBEN

Ízletes ukrán konyha

Otthon és Élet

Ínycsiklandó, új receptek - egyenesen Ukrajnából!

Andrii Pidlubnyi az ukrajnai Kijevben élő Alapító platina Amway üzleti vállalkozó megosztotta velünk két kedvenc ukrán ételének receptjét, melyekből az iCook™ ételkészítési tippek mellett megtudhatod, hogyan készül a zöldborsókrém leves pirított kenyérkockákkal és a lecsó ukrán módra. Próbáld ki otthon Te is ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető finomságokat! Biztosak vagyunk benne, hogy hamar a kedvenceid lesznek, hiszen a sűrű hétköznapokon is finom vacsorát tehetsz az asztalra! A receptek sorát egy finom ukrán édesség zárja, mely desszertnek vagy reggelire egyaránt kitűnő választás.


Mentás zöldborsókrém leves pirított kenyérkockákkal

Ez a finom, kiadós, vegetáriánus leves garantáltan feltölt energiával. Olyan összetevőkből áll, amelyek szinte biztosan megtalálhatók minden háztartásban, így nem kell időt tölteni a különleges hozzávalók utáni keresgéléssel. A levesek ráadásul nagyszerű lehetőséget kínálnak a rövidesen lejáró, kidobásra ítélt hozzávalók felhasználására, valamint könnyen elrejtheted bennük a gyerekek által nem igazán kedvelt zöldségeket! Nézd meg a videót, amelyben Andrii könnyen követhető lépésekben megmutatja a finom krémleves elkészítését .

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban


Lecsó ukrán módra

Ez a finomság meleg és hideg időben egyaránt kitűnő választás. A friss zöldségeknek köszönhetően nagyszerű frissítő lehet a nyári napokon. Ha éppen kánikulában készíted el, érdemes lehet kihagyni belőle a mozzarellát, hogy még könnyebb legyen. Hidegebb hónapokban mindenképpen tedd bele a mozzarellát, és frissen sült kenyérrel tálald a fogást – a repeta garantált! Tekintsd meg a videót melyben Andrii lépésről lépésre bemutatja a lecsó elkészítését.

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban


Édes nalesnyik, avagy ukrán palacsinta

Ez a palacsinta elnyerte az Amagram szerkesztőségének külön ajánlását – egyszerűen azért, mert rendkívül finom! Ínycsiklandó meglepetés lehet családodnak vagy barátaidnak, és akár csapatban is elkészíthető. Amíg valaki a palacsinták forgatásával foglalatoskodik, a többiek elkészíthetik a tölteléket. Ráadásul a töltelék változtatható, így elkészítheted kedvenc darált húsos, fűszeres tojásos, gombás vagy káposztás változatodat – a lehetőségek palettája széles! Mivel azonban az édességeket mindenki szereti, az erdei gyümölcsös szósz és az édes túrós töltelék kitűnő választás lehet desszertnek vagy egy finom hétvégi reggelihez.

Töltsd le ezt a receptet PDF vagy ePub formátumban

Kapcsolódó tartalmak

A következő állomás: Finnország

Otthon és Élet

Bővebben

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem