Kosár (0) 0 Kosár

A Kosár nem tartalmaz tételeket.

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

Vásároljon!
REFLEKTORFÉNYBEN

Egy kis romániai ízelítő

Otthon és Élet

Gyarapítsa főzőtudományát romániai Amway üzleti vállalkozóink kedvenc receptjeivel

Új, interaktív receptszolgáltatásunk első kiadásában a csodás Románia Amway üzleti vállalkozói osztják meg kedvenc receptjeiket és iCookTM előkészítési tippjeiket. Készen áll az ínycsiklandozó falatokra? Lássunk is hozzá!.

Az ízek olvasztótégelye

Bár Románia talán leginkább az elbűvölő középkori városairól, várairól, na és persze Drakula legendájáról ismert, gazdag konyhát is magáénak tudhat. A kulturális kölcsönhatások által régóta befolyásolt román ételeket a szomszédok éppúgy befolyásolták, mint maga a világkonyha, így kölcsönözve nekik sajátos ízt, ugyanakkor nemzetközi felhozatalt is biztosítva.

Romániai Amway üzleti vállalkozóink osztják meg velünk kedvenc receptjeiket és elkészítési tippjeiket, és be is mutatják ételeiket vásárlóiknak és jelöltjeiknek az iCook edényekkel.

Egy szeletnyi hagyomány

Az elbűvölő Hordonic de Jos (Suceava, Románia) faluból származó zafír szintű Amway üzleti vállalkozók, Maria és Ioan Preliocean egy régi családi kedvencet oszt meg velünk: puha kenyér, melyet az iCook Családi presztízskészlettel készítenek a tűzhelyen.

„Legalább hetente egyszer elkészítjük ezt a kenyeret, és más receptekkel egészítjük ki” – mondják, és azt is hozzáteszik, hogy a kenyeret hagyományosan kemencében sütik, addig ők az iCook termékekkel magasabb szintre emelik a klasszikus étket.

„Az így sütött kenyér sokkal másabb, és sokkal jobb is” – mondják: „Számunkra ez a recept csillagos ötös (ízben), ugyanakkor tökéletes az iCook termékek képességeinek bemutatására.”

Tűzhelyen sült romániai kenyér

Letöltheti a receptet PDF formátumban nyomtatáshoz vagy ePub fájlként, ha a kedvenc eBook-olvasó alkalmazását szeretné használni.

Egzotikus adaptáció

A romániai Braila városából származó Amway üzleti vállalkozó, Cornel Robu – Smaragd szintű Romániában és Gyöngy Olaszországban – számára a könnyű elkészíthetőség áll a központban.

„Csoportok előtt a hosszabb bemutatók unalmasak lehetnek” – mondja. Ebből az okból a laskagombás édes-savanyú borjút és a rizstésztát nevezi meg legnagyobb kedvenceként.

„Ha minden összetevő kéznél van, a főzés csupán 30 percet vesz igénybe” – mondja. „Az előkészítés során pedig az iCook edények előnyeiről beszélünk, és projektorral mutatunk be képeket.”

Édes-savanyú borjú recept

Letöltheti a receptet PDF formátumban nyomtatáshoz vagy ePub fájlként, ha a kedvenc eBook-olvasó alkalmazását szeretné használni.

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem