Kedvencek (0) 0 Kedvencek

Kedvenceid listája üres!

Köszönjük! Bevásárlólista áthelyeztük a boltba.

REFLEKTORFÉNYBEN

Üzleti Élet

Milyen támogatásra számíthatsz az Amway-től?

Üzleti élet

Ismerd meg az „Amway ígéret” hat alappillérét

Bővebben

Kiegyensúlyozott üzlet építése

Üzleti élet

Pillants bele az Amway izgalmas jövőjébe!

Bővebben
© Getty images

Változatlan elkötelezettség

Üzleti élet

Tudj meg többet az Amway fenntartható termékek iránti elkötelezettségéről.

Bővebben
 • Alina Mihaela és Eugen CORDUNEANU

  Románia , Alapító smaragd

  Mielőtt belevágtunk Amway üzletünkbe, volt egy hagyományos, jól menő vállalkozásunk, melyet mi magunk indítottunk útjára.

  Bővebben
 • Daniela Cristina és Vasile STRUGARIU

  Románia , Alapító smaragd

  Amikor először megmutatták nekem az Amway lehetőséget, tanárként dolgoztam, a férjem pedig külföldön vállalt munkát.

  Bővebben
 • DEMETER JÁNOS & DEMETER RACHEL

  Magyarország , Kettős gyémánt

  „Ha tudtam volna az elején, hogy ennyire megéri, akkor százszor ennyi energiát fektettem volna bele.”
  Először is hadd gratuláljak az új Dupla Gyémánt szintetekhez. Mikor és hogyan ismerkedtetek meg az
  Amway üzlettel?
  Az Amway üzlettel még profi műkorcsolyázó korunkban ismerkedtünk meg. Rachelt, a feleségemet, meghívta egy barátunk, hogy nézzen meg valamit. Nem tudtuk, hogy miről van szó, de elmentünk a találkozóra. Ott olyan embereket ismertünk meg, akiknek olyan élete volt, ami nagyon vonzó volt számunkra, és azt gondoltuk, hogy mi is így szeretnénk élni.
  Mi volt az a pont, vagy szint, amikor azt mondtátok, hogy igen, ez az, amit kerestünk, ez a mi üzletünk?
  Már az elején – amikor még a termékeket és a marketing tervet sem ismertük – már akkor tudtuk, hogy ez az, amit az életben keresünk. Ez 29-30 évvel ezelőtt volt és azóta sem okozott csalódást.
  Szerinted lesz olyan pont, amikor azt mondjátok, hogy elég, elértétek, amire vágytatok és visszavonultok?
  Nem tervezzük, hogy visszavonulunk, hisz pont attól vonulnánk vissza, amit szeretünk. Inkább szeretnénk újabb szintet lépni, most Dupla Gyémánt szinten vagyunk, és azon dolgozunk, hogy minél előbb Alapító Dupla Gyémánt, Tripla Gyémántok legyünk.
  Miért vágtatok bele akkor, és most miért csináljátok?
  Az elején az motivált minket, hogy szerettünk volna legalább annyit keresni, mint a profi sporttal. Azt is tudtuk, hogy a magunk urai akarunk lenni. Sokan a termékek miatt kezdték el, de mi nem ismertük a termékeket az elején. Minket többek között az életstílus és a szabadság motivált, amit mindez nyújtani tud. De bátran kijelenthetem, hogy a pénz is, és hogy egyenlő esélyek vannak az üzletben.
  Most pedig az motivál, hogy mindig van egy újabb hegycsúcs, amit meghódíthatunk. Amikor felérsz egy csúcsra, hogy élvezd a kilátást, nagyon jól érzed magad, de látsz egy magasabb csúcsot, ahonnan talán még szebb a kilátás, így felmászol oda is. És persze az is motivál, hogy legyen az üzletünkben sok Vezető.
  Voltak-e mélypontok az üzletépítésetek során? Ha igen, mi lendített át?
  Mint mindenben, itt is vannak mélypontok. De ez nem egy különleges dolog: az élet ilyen. Egyszer fent, egyszer lent. Mindig volt egy hegycsúcs, ami motivált minket, egy következő lépés. Vagy volt valaki a csoportunkban, aki egy saját hegycsúcsot mászott meg és annak a sikerei lendítettek előre. Ez legtöbb esetben alsóvonalon volt, de olyan is volt, hogy keresztvonalon valakinek a sikere vitt előre. Ezért is fontosak a rendezvények, ahova járunk, mert ott látjuk mások sikereit, amik nekünk reményt adnak, amikor mi mélyponton vagyunk.
  Ha visszamehetnél az időben, lenne-e valami, amit másképp csinálnál?
  Igen, a pénz kezelésével kapcsolatban képezném magam, mivel Kelet-Európában nem nagyon volt még ilyen akkoriban. Ha visszamehetnénk, teljesen másképp kezelném a pénzt. A másik dolog talán az lenne, hogy kicsit még szélesebb üzletet építenék. Továbbá sokkal előbb és tudatosabban építeném a lábakat, úgy, hogy a lábban egymás alatt sok-sok Smaragd és Gyémánt legyen. Ez az a három dolog, amit a mostani fejemmel másképp csinálnék.
  Van hobbid?
  Igen, több hobbim is van. Egyik a sportlövészet és gyűjtöm a fegyvereket. Mindenféle fegyvert. Egy olyan országban élek, ahol ezt megtehetem. Szeretek mindent, ami durran. Ezen kívül a zenehallgatás nagyon kikapcsol, néha beállok a DJ pult mögé és zenélek másoknak, mert látom az örömöt, amit okoz: látom az embereket, hogy jól érzik magukat. És a legújabb „hobbim”: az unokánk, Leo. Nagyon élvezem, januárra várjuk a második unokát, az első kislányt két generáció óta.
  Négy fiad van, mondanál róluk pár szót?
  Benjamin, az egyetlen, aki azelőtt született, hogy elkezdtük az Amway üzletet. Velünk él az Egyesült Államokban. Alex már megnősült, az egyik Alapító Smaragdunk lányát, Dominikát vette el, első unokánk tőlük született. Dani, aki tengerészgyalogos volt, szeretne világot látni. És van a Spiky, pontosabban Dominik, aki a legfiatalabb, most lesz 22 éves. Mind a négyen keményen dolgoznak, hogy legyen saját pénzük. Nem kényeztetjük el őket, bár segítjük őket.
  Mind a négyen tervezik, hogy elkezdik az Amway üzletet. De előbb ki akarják próbálni magukat az úgynevezett „valós világban”. Mi is szeretnénk, hogy megtanulják, mivel is jár pénzt keresni, mert különben nem fogják tudni értékelni, amit az Amway üzlet nyújtani tud. Látják, hogy mások szülei másképp élnek és másképp gondolkoznak a barátaik is. Örülünk, hogy tovább akarják vinni az Amway üzletet. Úgy nőttek fel, hogy látták ez mivel jár és mit ad, és azt mondják, hogy ők is ilyen életet szeretnének élni. Kicsit hasonló, mint ahogy mi is kezdtük.
  Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik az Amway üzletet építeni?
  Azt tanácsolom, hogy csinálja ugyanazt, mint amit mi csináltunk az elején – vagyis tegye bele ugyanazt a mennyiségű munkát és időt - akkor ugyanúgy fog tudni növekedni, sőt szerintem még jobban is! Mert nekünk csak 8 termékünk volt és nem volt egy bevált szisztémánk. Ha valaki gyorsan akar növekedni és pénzt keresni, csak rajta múlik, hogy ezt meg tudja csinálni. De ugyanakkor mindenkinek megvan a szabadsága arra, hogy saját maga tempójában csinálja. Nem szabad stresszelni, ennek az üzletnek az öröm forrásának kell lennie.
  Gondolkodtál-e már azon, hogy könyvet írj a tapasztalataidról, kedvenc történeteidről?
  Lehet, hogy 10-20 év múlva. De én nem vagyok Jim Dornan, Eva Nusshold, vagy Skip Ross - messze nem vagyok még azon a szinten, hogy azt, amit én tudok, azt le kellene írni. Mert amit én tudok és leírnék, az csak a visszhangja lenne annak, amit a saját felsővonalomtól hallottam.
  Szeretnél köszönetet nyilvánítani?
  Több embernek is köszönettel tartozom azért, hogy idáig eljutottam. Az első és legfontosabb a felségem Rachel. Több okból: ha őt nem hívja meg valaki, akkor én sem ismerem meg az Amway üzletet. A másik, hogy amikor elkezdtük az üzletet, hozzáment egy magyarhoz, akinek egy petákja sem volt, még a jegygyűrűt is ő vette meg. Ehhez kellett valami jövőkép. Valamit látott bennem, amit senki más. Aztán pedig az, ahogy vezette a háztartást, és nevelte a négy gyerekünket. Szerintem egy Gyémánt üzletet építeni gyerekjáték ahhoz képest, hogy valaki 5 férfit kezeljen, ellásson, felneveljen. Az kemény munka. És mindezt úgy, hogy soha egy negatív szó sem volt. Ez a pozitív háttér és hozzáállás kellett ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Nem az kellett, hogy marketing tervet tartson, hogy termékekkel foglalkozzon, hanem az kellett, hogy legyen egy támogató, pozitív háttér és hogy a család rendben legyen.
  A második a szüleim: ők adtak kölcsön, hogy egyáltalán regisztrálni tudjak az üzletbe, meg tudjam venni a kezdőcsomagot és valamennyi terméket. Ha ők akkor nem adnak kölcsön, akkor nem tudom mi lett volna.
  Utána Alois és Sissy Szuchar - a szponzoraink. Alois Szuchar olyan, mintha a testvérem lenne. Ideális kapcsolat van köztünk a bizalom miatt. Még ha nem is értettem egyet, akkor is azt csináltam, amit mondott, mert tudtam, hogy neki az az érdeke, hogy ez az üzlet jól működjön.
  A következő a Nusshold család, akiknek az előrelátásán és a bátorságán múlt az, hogy az a szisztéma, amit mi használunk elindult Európában.
  Fontos még megemlítenem a Dornan családot: az ő barátságuk, feltétel nélküli szeretetük és figyelmük nélkül nem jutottunk volna idáig. Jim Dornan számomra olyan volt, mint egy második édesapa.
  Van még valami, amit szeretnél hozzátenni?
  Azon túl, hogy az Egyesült Államokban egy olyan életet élünk, amiről nem is álmodtunk, szeretnénk új szintet elérni. Nagyon szeretnénk, minél több embert Smaragd, Alapító Smaragd és Gyémánt szintű üzlet felépítésében támogatni. Jelen pillanatban ezen dolgozunk, ez a célunk.

  Bővebben
 • VÁGYI JENŐ JAMES

  Magyarország , Korona

  Vágyi Jenő James – Koronás történet - Amagram

  Bővebben
 • Roman és Gita Hassmannovi

  Cseh Köztársaság , Kettős gyémánt

  Mérhetetlen hálával gondolunk az elmúlt évre. A Kettős gyémánt kvalifikáció megszerzése a sikerhez vezető utunk egyik fontos állomása. Szeretnénk köszönetet mondani felsővonalainknak és barátainknak, Davidnek és Kristinnek. Ők a Dexter Yager családdal együtt huszonöt éve segítenek nekünk a lehetőség építésében, mely megváltoztatta az életünket, és hozzásegített bennünket számtalan álmunk valóra váltásához. Nagyon hálásak vagyunk a barátságukért és a belénk vetett töretlen bizalmukért. Megtanultuk tőlük, mekkora erő rejlik a csapatmunkában. Más tehetséges emberekkel ügyesen összefogva többet érhetünk el, mint külön-külön. Senki sem képes egymaga olyan teljesítményre, mint ami egy igazi csapattal megvalósítható. A legfontosabb talán, hogy megtanítottak bennünket arra, hogy szívvel-lélekkel és szenvedéllyel építsük az üzletet. Hálás köszönettel tartozunk az Amway és Ildiko Dikošová ügyvezető igazgató segítségéért és támogatásáért. Ha van egy álmod, egy mentorod, pozitív szemléleted, a munkádat egy kiemelkedő képzési rendszer segíti, és erős szövetségben lehetsz a világ egyik vezető vállalatával, akkor semmi sem lehetetlen. Szavakkal ki sem lehet fejezni, mennyire hálásak vagyunk mindazért, amit értünk tettetek.

  Bővebben
 • VAJDA IBOLYA & DR. VAJDA GYÖRGY

  Magyarország , Smaragd

  György szülész-nőgyógyász, egyetemi óraadó és igazságügyi-szakértő. Ibolya közegészségügyi-járványügyi felügyelő, 33 évig volt kormánytisztviselő.

  Bővebben
 • Elizabeth BALLA és Robert COZAK

  Románia , Smaragd

  „Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes.” Ez A. Einstein egyik legfontosabb gondolata, amelyet az utókorra hagyott.

  Bővebben
 • Mariana és Marius Titus BOTEZATU

  Románia , Smaragd

  Egy olyan lehetőséget kerestünk, ami illeszkedik a jövőről alkotott elképzeléseinkhez – ekkor indítottuk el Amway üzletünket.

  Bővebben
 • Hans és Eva Nusshold

  Ausztria , Alapító koronás követ

  Új Alapító Koronás Követ

  Bővebben
 • Yasemin és Musa ULUDAĞ

  Törökország , Gyémánt

  A gyémánt a világ egyik legértékesebb drágaköve. A gyémántot egy hosszú-hosszú utazás teszi azzá, ami. A széntől a gyémántig vezető út... a Gyémánt szint remekül mutatja azt a kemény munkát, ami eléréséhez szükséges. A Gyémánt szint igen fontos misszióval bír. Az embernek számos szakaszt kell leküzdenie ahhoz, hogy elérje ezt a szintet.

  Bővebben

Élettapasztalat és személyes fejlődés

Videótár

Melodie Nakhle mesél arról, hogy milyen hatással voltak eddigi tapasztalatai vezetői stílusának alakulására.

Bővebben
© Getty Images

Milyen támogatásra számíthatsz az Amway-től?

Üzleti élet

Ismerd meg az „Amway ígéret” hat alappillérét

Bővebben
TOVÁBB

Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek oldalunkon. A sütik olyan fájlok, amelyeket böngészője tárol, és a legtöbb weboldal alkalmazza ezeket, hogy személyre szabja webes élményét.

Ha tovább használja weboldalunkat a beállítások megváltoztatása nélkül, Ön elfogadja a sütik használatát.

Értem